top of page

Camilla’s House Makes

Public·9 members
Christ Tresor Kouadio
Christ Tresor Kouadio

Film Indian Dangerous Khiladi 4 Online Subtitratgolkes


Film Indian Dangerous Khiladi 4 Online Subtitratgolkes
Dangerous Khiladi 4 este un film indian de comedie și acțiune, lansat în anul 2011. Filmul este o adaptare a filmului tamil Kandireega, regizat de Santosh Srinivas. În rolurile principale joacă Ram Pothineni, Hansika Motwani și Sonu Sood. Filmul a fost un succes la box office și a fost dublat în hindi sub numele de Dangerous Khiladi 4.


Filmul povestește despre Seenu, un tânăr inteligent și isteț, care se mută la Hyderabad pentru a-și termina studiile la o facultate. Acolo, el se îndrăgostește de Sruthi, o studentă care este hărțuită de un gangster pe nume Bhavani, care o forțează să-l iubească. Seenu o convinge pe Sruthi să-l iubească pe el și îi dă o lecție lui Bhavani. Dar când totul pare să meargă bine pentru Seenu, el se trezește într-o situație complicată, când Rajanna, tatăl lui Sruthi, o răpește și îi cere lui Seenu să se căsătorească cu fiica lui. Restul filmului este plin de situații comice și de acțiune.


Download: https://urluso.com/2w4uFi


Filmul indian Dangerous Khiladi 4 poate fi vizionat online subtitrat în limba română pe site-ul [Film Indian Online]. Acest site oferă o colecție variată de filme indiene, de la cele mai noi la cele clasice, cu subtitrare în română și calitate HD. Pentru a viziona filmul Dangerous Khiladi 4 online subtitratgolkes, trebuie să accesați link-ul [Dangerous Khiladi 4 (Kandireega) (HD)] și să dați play. Vă dorim vizionare plăcută!


Dacă v-a plăcut filmul Dangerous Khiladi 4 și vreți să aflați mai multe despre el, puteți citi o descriere detaliată a filmului pe site-ul [Watch Movies Latest], unde veți găsi și alte informații interesante despre actori, regizor, scenariu și coloana sonoră. De asemenea, puteți urmări trailerul filmului pe canalul de YouTube [Goldmines], unde veți găsi și alte filme indiene dublate în hindi.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page